Fest? Festival? Bröllop?
Invigning? Jubileum? Konsert?
TV? Film? Kick-off?
Nyår?

 

Festfyrverkeri och specialeffekter passar väldigt bra i många sammanhang. Vad Du än har för evenemang på gång så är Du alltid välkommen att höra av Dig till SkånePyro för ett intressant förslag.
Vi kan förgylla ditt evenemang oavsett om det är fyrverkeri eller specialeffekter, inomhus eller utomhus, stort eller litet, företag eller privat.
SkånePyro har skjutit de flesta typer av evenemang, har goda referenser, total ansvarsförsäkring samt alla tillstånd. Vi lovar Er att det ni får av oss kommer ni att minnas länge!
Varför skall Du välja SkånePyro som leverantör?
SkånePyro är ett seriöst företag som enbart sysslar med evenemangsfyrverkeri och pyroteknik. Vi har stort kunnande, stor erfarenhet, tillstånd för förvaring, förvärv & försäljning samt total ansvarsförsäkring. Vi skjuter alla typer av pyrotekniska evenemang. Vidare köper vi in våra pjäser från några av de ledande tillverkarna runt om i världen för att garantera en mycket hög och jämn kvalié på våra evenemang. SkånePyro kan erbjuda allt från manuell tändning till analoga och digitala skjutsystem, allt beroende på om det är ett litet arbete eller ett gigantisk musikfyrverkeri.

Allt detta gör vi till priser som garanterat kommer att tilltala Dig som kund.
Oavsett om du söker det allra minsta eller de riktigt stora evenemangen så är SkånePyro ett säkert val.
På följande sidor kan Du läsa mer om SkånePyro och om vad vi kan erbjuda.